BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Iets meer over BVT Vochtweringtechniek.

Ik ben Dennis Kusters en eigenaar van BVT Vochtweringtechniek. Mijn opa, Leo Kusters, begon in 1964 met zijn vochtweringbedrijf. In onze familie hebben wij inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het oplossen van allerlei grote en kleine vochtproblemen. Zelf ben ik inmiddels de derde generatie en bijna 10 jaar bezig met het oplossen van veel verschillende vochtproblemen.

Vochtwering Expertise 

Onze expertise gaat van het verhelpen van extreme lekkages tot en met het droog maken van kelders en vochtige muren. Het team waarmee wij werken wordt jaarlijks bijgeschoold, niet alleen voor betoninjectie, beton reparatie, muren impregneren, kruipruimte isolatie, kelder afdichting en het behandelen van optrekkend vocht, maar ook nieuw ontwikkelde technieken en eveneens voor nieuwe producten. Daarnaast voor veiligheid- en milieu aspecten.

Oplossingen voor alle vochtproblemen.

Voor al uw vochtproblemen, groot en klein, bent u bij BVT Vochtwering Techniek  gegarandeerd bij het juiste adres.

Betoninjectie Toepassing Betoninjectie Toepassing

Met uw vragen, voor inspectie en onderzoek, voor advies en een gratis voorstel bent u, bij BVT Vochtwering Techniek, te allen tijde van harte welkom.

Bereiken kunt u ons op de volgende mobiele nummers:

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu  als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij horen graag van u.


E-mailen
Bellen
Map
Info