BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Beton reparatie.

Beton reparatie is een van onze expertises. Voor het repareren van beton zijn er verschillende herstelmethodes beschikbaar. Door deze herstelmethodes toe te passen kunnen wij scheuren in beton- of afgebrokkeld beton weer netjes repareren.

Beton Reparatie met bijna 60 jaar ervaring.

Beton is een duurzaam en zeer sterk materiaal wat toch na een lange tijd gebreken kan gaan vertonen. Met de juiste betonreparatie kunnen wij zowel beschadigingen als afgebrokkeld beton repareren.

Beton Reparatie Uitvoeren Beton Reparatie Uitvoeren

Beton Reparatie een van onze Expertises

Heeft u last van beton wat langzaam van uw balkon of plafond aan het afbrokkelen is? Dan kunt u beter snel overgaan tot een betonreparatie. Verreweg de meeste betonschades zijn het gevolg van betonrot. Betonrot ontstaat doordat er vocht het beton in kan komen, hierdoor gaat het wapening staal roesten. Door de roest zet het staal uit en knapt het beton los. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties voordoen en niets is beter dan zo snel mogelijk het kapotte beton te laten repareren.

Beton reparatie ook bij betonrot

Beton verdient ook onderhoud, door verouderingsprocessen en andere oorzaken neemt de kwaliteit van beton af, vaak met betonschade en/of betonrot als gevolg. Om deze schade te herstellen is het belangrijk om ook de oorzaak vast te stellen.
Beton rot, bloot liggend beton ijzer, en afgebroken hoeken, zijn veel voorkomende beton problemen in de bouw. BVT Vochtwering heeft het gereedschap, het materiaal en de kennis in huis voor het oplossen van al deze problemen. Na reparatie kan het betreffende beton weer vele jaren mee.

Betonlekkage oplossen

Overal waar water of chemische stoffen in aanraking komen met beton ontstaat het risico van lekkage. Toch is beton lekkage repareren voor ons een routine klus, wij kunnen al uw beton problemen oplossen.

Bereiken kunt u ons op de volgende mobiele nummers :

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen graag van u.

Onderstaand wat foto’s van onze beton reparatie werkzaamheden.

Beton Reparatie 1
Beton Reparatie 1
Beton Reparatie 2
Beton Reparatie 2
Beton Reparatie 3
Beton Reparatie 3
Beton Reparatie 4
Beton Reparatie 4
Beton Reparatie 5
Beton Reparatie 5
Beton Reparatie 6
Beton Reparatie 6
Beton Reparatie 7
Beton Reparatie 7
Beton Reparatie 8
Beton Reparatie 8
Beton Reparatie 9
Beton Reparatie 9
Beton Reparatie 10
Beton Reparatie 10

E-mailen
Bellen
Map
Info