BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Kelder Afdichting.

Vochtproblemen komen in ons relatief vochtige klimaat en soms ook door de veelal lage ligging in Nederland in veel huizen en gebouwen voor.
Wij onderscheiden onder andere optrekkend vocht, opstijgend vocht, doorslaand vocht, lekkages, vol gelopen kruipruimten, kelders enz..

Kelderafdichting Natte Kelder

Een natte- of te vochtige kelder is meestal ook van nadelige invloed op het vocht gehalte in het huis of gebouw daarboven. Het is daardoor soms ook van nadelige invloed op de gezondheid. Kelderafdichting is de oplossing, wij hebben veel ervaring met een kelder droog maken en een kelder bruikbaar maken.

Kelderafdichting buitenzijde Kelderafdichting buitenzijde

Kelderafdichting buitenzijde

Kelderafdichting kan op verschillende manieren, namelijk op de meest logische manier bij nieuwbouw kelderafdichting buitenzijde. Van buiten af bij nieuwbouw is het meest praktisch en werkt preventief om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

Kelderafdichting binnenzijde

De meest voorkomende manier is echter de kelderafdichting binnenzijde, dit omdat vochtproblemen ook later in de tijd ontstaan.

Kelder Afdichting met bijna 60 jaar ervaring.

Laat ons uw kelder droog maken, wij kunnen gegarandeerd uw kelder bruikbaar makenWij zijn deskundig en beschikken over moderne apparatuur en uitstekende materialen om vocht in uw woning of pand structureel te verhelpen.

Bereiken kunt u ons op de volgende mobiele nummers:

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen graag van u.


  1. Op de foto links hebben wij een zwembad waterdicht gemaakt.
  2. Op de foto in het midden de technische ruimte onder het zwembad eveneens waterdicht gemaakt.
  3. Op de foto rechts kelderafdichting, nieuwbouw aan de buitenzijde.
Kelder Afdichting 1
Kelder Afdichting 1
Kelder Afdichting 2
Kelder Afdichting 2
Kelder Afdichting 3
Kelder Afdichting 3E-mailen
Bellen
Map
Info