BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Betoninjectie.

Betoninjectie, een van onze Expertises

Betoninjectie is een van onze expertises. Scheuren in het beton zijn waarschuwingen dat er iets met het beton aan de hand is. Sommige scheuren tasten ook de constructie van het beton aan. Sommige scheuren zijn alleen vervelend omdat ze bijvoorbeeld lekkage veroorzaken. Betoninjectie is veelal de juiste oplossing.

Voordat de scheuren in het beton worden hersteld, stellen wij de oorzaak van de scheurvorming vast. Daarna bepalen wij op welke wijze de scheur het beste kan worden hersteld om het gewenste resultaat te bereiken.

Bij BVT kunt u terecht voor:

  • Betonlekkage oplossen
  • Beton lekkage repareren
  • Scheuren in beton repareren
  • Alle betoninjectie oplossingen.

Betoninjectie met bijna 60 jaar ervaring.

BVT is een van de weinige betoninjectie bedrijven met bijna 60 jaar ervaring. Beton injectie is een van de expertises van BVT Vochtwering Techniek. Wij houden ons al vanaf de 1e generatie (1964) bezig met alle technieken op het gebied van beton injectie. Momenteel werkt de derde generatie met alle beproefde en ook nieuwe verbeterde technieken.

Betoninjectie Toepassing Betoninjectie Toepassing


Betoninjectie toepassingen

Een hoge grondwaterstand kan leiden tot overlast en soms ook tot schade, bijvoorbeeld in de vorm van natte kelders en kruipruimten. Ook hier biedt betoninjectie een van de oplossingen.

Preventieve Betoninjectie Maatregelen

Het kan gaan over simpele scheuren in nieuwbouw betonkelders tot het preventief plaatsen van injectieslangen op moeilijke hoeken en naden in parkeer garages, zwembaden en vijvers. Maar ook grindnesten, stortnaden en dergelijke moeten vaak tegen lekkages worden geïnjecteerd.

Bereiken kunt u ons op de volgende mobiele nummers :

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen graag van u.

Op de onderstaande foto’s ziet u verschillende van onze betoninjectie projecten.

Beton Injectie 1
Beton Injectie 1
Beton Injectie 2
Beton Injectie 2
Beton Injectie 4
Beton Injectie 4
Beton Injectie 3
Beton Injectie 3
Beton Injectie 5
Beton Injectie 5
Beton Injectie 6
Beton Injectie 6
Beton Injectie 7
Beton Injectie 7
Beton Injectie 8
Beton Injectie 8
Beton Injectie 9
Beton Injectie 9E-mailen
Bellen
Map
Info