BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Muren Impregneren.

Impregneren / hydrofoberen is een van onze expertises. Waterdichte muren zijn belangrijk om vochtproblemen in uw huis te voorkomen. Heel belangrijk want te veel vocht in uw woning kan leiden tot gezondheidsklachten. Allergieën  en schimmels verergeren aandoeningen als astma en reuma. Vooral zwarte schimmels zijn nadelig voor uw gezondheid, daarnaast zijn vocht- en schimmelplekken in huis natuurlijk beslist geen fraai gezicht.

Muren Impregneren Muren Impregneren

Muren Impregneren is Waterafstotend maken

Impregneren wil dus zeggen het waterafstotend maken van muren en gevels. Meestal worden de muren voor het impregneren met hoge druk en water grondig gereinigd, omdat na het impregneren  de muren en gevels geconserveerd zijn en dus ook niet meer verouderen.

Muren Impregneren met bijna 60 jaar ervaring.

Ook blijven geïmpregneerde muren langer schoon en zijn ook veel makkelijker te reinigen. Omdat de muren geen vocht meer opnemen krijgt u in het gebouw een veel beter klimaat en heeft u eveneens minder last van warmte verlies.

Bereiken kunt u ons op de volgende mobiele nummers:

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen graag van u.

  1. Op de foto links de muur voordat wij met muren impregneren begonnen.
  2. Op de foto in het midden reinigen wij de muur middels hoge druk en water.
  3. Op de foto rechts impregneren / hydrofoberen wij de muur.E-mailen
Bellen
Map
Info