BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Beton Reparatie extra Informatie.

Wat is Beton ?

Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het moderne beton is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag.
Beton is prachtig materiaal, het is goedkoop, breed toepasbaar, heeft een hoge draagkracht en een lange levensduur. Toch heeft beton helaas niet het eeuwige leven en is met name het beton dat gebruikt werd tussen de jaren ’50 en jaren ’80 niet altijd van even goede kwaliteit. Daarom is vroeg of laat betonreparatie nodig.

Beton Reparatie Paalvoet Beton Reparatie Paalvoet

Waarom Beton Reparatie ?

Tijdens het laden, vervoer, lossen en het plaatsen van prefab beton elementen ontstaat er soms schade door stoten en dergelijke. Soms breken hoeken of stukken af of zijn er andere beschadigingen door het stoten, hard neerleggen of vallen. Meestal is dat een lelijk gezicht en in nieuwbouw zeker ongewenst. Regelmatig heeft beton schade ook te maken met veiligheid, en onveilige situaties.

Is er betonschade? Voordat overgegaan kan worden naar het repareren van het beton is het heel belangrijk om eerst een oorzaak vast te stellen.

Beton reparatie hoe en waarmee ?

Voor het deskundig en langdurig repareren van beton is een stappenplan nodig:

  • Voorbehandeling, 3 stappen.
  • Corrosie bescherming aanbrengen, 2 stappen.
  • Hechtlaag aanbrengen op het beton, 2 stappen.
  • Repareren en modelleren van het beton, circa 6 stappen.
  • Afwerken met een plamuurlaag.
  • Beschermen van het beton met gevelcrème.
  • Speciale behandel materialen en speciale beton reparatie mortels zijn noodzakelijk.

Wij brengen betonnen vloeren, balkons, gevels en andere betonnen elementen weer in optimale staat, zodat ze weer veilig en functioneel te gebruiken zijn.

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


E-mailen
Bellen
Map
Info