BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Kruipruimte Isolatie extra Informatie.

Waarom kruipruimte-, vloer en bodemisolatie ?

Meestal is een kruipruimte een natte en koude ruimte die warmte onttrekt aan de vloer.

Kou trekt vocht aan en vocht koelt lucht af. Door het isolatiemateriaal is er geen contact meer tussen het vocht op of in bodem en de lucht in de kruipruimte. Daarmee zijn de processen van afkoelen en het aantrekken van vocht doorbroken.

Kruipruimte Isolatie is van invloed

Het hoge vochtgehalte en de kou zijn mede van invloed op uw binnenklimaat en daarmee eveneens op de gezondheid in het algemeen. Daarnaast kunt u met kruipruimte isolatie jaarlijks heel flink op uw energie rekening besparen, de terug verdien tijd is relatief kort.

Kruipruimte Isolatie Hoe ?

Met onze volledige aanpak van uw kruipruimte toveren we deze om van een natte, koude ruimte die veel warmte onttrekt aan de vloer, naar een droog fundament dat de warmte in huis houdt. Laat uw kruipruimte isoleren en profiteer  van een warmere vloer, energiebesparing, minder vocht in huis en een positieve impact op uw wooncomfort en gezondheid.

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info