BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Betoninjectie wat is het precies?

Betoninjectie is een constructieve methode voor het repareren van beton. Beschadigd en gescheurd beton kan nagenoeg onzichtbaar worden hersteld door het injecteren van epoxyhars in een scheur. Herstel vindt plaats door injecteren van tweecomponenten injectiehars, op basis van epoxyharsen, en reparatie / verlijming van de scheur met deze epoxyhars.

Wanneer wordt Betoninjectie toegepast?

Betoninjectie wordt ook gebruikt bij het repareren van scheuren in hout en natuursteen, onzichtbaar vastzetten van losliggende beton- of tegelvloeren, verlijmen van ankers, injecteren van grindnesten, injecteren onder water, injecteren van lekkages in kelders.

Betoninjectie Uitvoeren Kelder Betoninjectie Uitvoeren Kelder

Waarom betoninjectie toepassen ?

Betonrot is een van de oorzaken van beton beschadiging, de wapening van het beton begint te roesten en zet uit, daardoor beschadigd het beton er omheen.

Het injecteren van beton is vaak de meest geschikte methode om lekkage via scheuren in wanden en vloeren tegen te gaan en om gescheurd beton weer aan elkaar te 'lijmen'.

Ervaring met Betoninjectie.

Mijn grootvader, Leo Kusters, begon in 1964 met zijn vochtweringbedrijf, sinds die tijd hebben wij brede ervaring met betoninjectie in onze familie. Ik ben inmiddels de derde generatie die zich met betoninjectie bezighoudt.

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
E-mailen
Bellen
Map
Info