BVT Vochtweringtechniek

Voor het structureel oplossen van vochtproblemen.

Kelderafdichting extra Informatie.

Kelderafdichting Waarom ?

Kelderafdichting is het afdichten van een kelder om ervoor te zorgen dat de wanden en vloeren waterdicht worden. Hierdoor wordt en blijft de kelder droog en wordt schade door vocht en zouten voorkomen.

Na het afdichten van uw kelder komen ook water, vocht en schimmels uw kelder niet meer in.

Het vochtgehalte in kelders is van grote invloed op het binnenklimaat van de bovenliggende ruimten, daarmee ook op de gezondheid in het algemeen.

Kelderafdichting Hoe ?

Kelderafdichting kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw keldermuren uitgevoerd worden. Het meest handig is het bij nieuwbouw vanaf de buitenzijde te doen, maar van binnenuit is het ook heel goed mogelijk.

Afhankelijk van de omstandigheden, de locatie, eisen en wensen passen we het juiste systeem toe.

Kelderafdichting Resultaat.

Na het afdichten van uw kelder komen water, vocht en schimmels uw kelder niet meer in. Uw kelder wordt daarmee een bruikbare ruimte voor opslag enzovoort. 

Daarnaast wordt het binnenklimaat in de bovenliggende ruimte veel beter, dat is van directe invloed op het wooncomfort en de gezondheid. Ook gaat u na kelderafdichting flink op uw energie rekening besparen.

U kunt gebruik maken van dit e-mail adres info@bouwafdichting.eu als u informatie nodig hebt of vragen heeft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


E-mailen
Bellen
Map
Info